Thursday, June 21, 2012

Töötu sai tööle!

heihei,
uudistest siis nii palju, et sain tööle !
Töötan siis nüüd ühes kuuba baaris. Klientideks on enamasti venelased ja kohalikud. Hispaania keelne muss on 24/7 ja kohapeal saab isegi salsat õppida. Niet väga vinge töökoht ja eriti mulle, kui hispaania keele õppijale! Kaastöötajad on ka väga sõbralikud ja lahedad.
Palk on normaalne ja tipp veel parem!
Olen ikka kohutavalt rahul, sest olin juba lootust kaotamas siin..
Irooniline on see, et kohe kui sinna tööle sain, tuli kohe ka kaks telefoni kõnet tööpakkumistega. Siis kui enam vaja ei olnud! :D

Eluke siis nüüd ongi nii, et hommikul äratus 12 ajal, siis kas basseini v mere äärde, seejärel väike söök ja lõunauinak. Tööle pean minema 8ks ja koju saan öösel 2 ajal. Sessuhtes, et töötunde polegi väga palju, mis aind hea.

Korterit me pole ikka leidnud ja ilmselt peame nüüd jaanipäeval oma hotellis viibimist pikendama. Samas tahaks juba korterit, sest siin me elame nagu sookollid.. asjad kohvrites ja toad kuidagi nii sassis. Tahaks juba ilusti lahti pakkida, asjad kappi panna ja olemise kodusemaks teha, aga sinnani on veel pikk tee ees, sest korterit pole ikka üldse silmapiiril.

Hmm, siis enne kui ma sinna kuuba baari läksin, käisin ühes teises baaris proovikal. Ausalt, see oli kohutav koht. Täielik ida-euroopa põgenike laager !:D Enamus töötajad nägid siuksed välja nagu nad töötaksid kuskil silla all. Pärast seda ühte proovikat, tulin mina jooksuga sealt tulema.. nüüd möödun sealt suure kaarega. Huhh, jube koht!

Siis esmaspäeval seiklesime Janaga ringi siin. Alustasime rännakuga Nissi beachile, mis on oma 30 minuti kaugusel, aga kui ikka lagipähe paistab päike ja kuuma on 40 kraadi kanti, on see väga pikk teekond.
Seal päevitasime ja tegime pilte, tagasiteel käisime läbi ühest odavast fruit marketist, kus arbuusi kilo hind on 27 senti, niet võtsime omaga kaasa ühe 7 kilose nunnu. Tassimine oli ikka paras ooper, tee peale jäänud poekesed käisime kõik läbi, et natuke konditsioneeri jahedust nautida :D Aga koju me lõpuks jõudsime.
Õhtul läksime Kaarini töökohta, kus meiega ühines üks kohalik eestlane Tiit. Võtsime seal nachosid ja maasika daiquirisid. Üldse proovisime kõik daiquirid vist läbi, vaarikas-maasikas-sidrun jne. Soovitan kõigile, sest need nagu väiksed magustoidud ja alkot on ka väga-väga minimaalselt.
Pärast Kaarini töökohta suundusime Square, kus meiega ühinesid Kaarin ja baarman, kes meile ennist daiquirisid tegi, koos oma 2 sõbraga.
Pärast square läksime kluppi nats jalga kepsutama ja kuigi mulle siinne klubikultuur absull ei istu, siis seekord oli isegi väga lõbus, oma seltskonnaga on kuidagi hüva olla väljas.
Jalad nõrgaks tantsitud, suundusime Jana, Tiidu ja Jürkaga (baarman) meie hotelli nö poolpartyle. Tegime väikse supluse siin ja Tiit oli üldse nii väsinud, et kustus basseini äärde lamamistooli ära. Meie Janaga ikka eelistasime pehmemat aset :D
Magama vist saimegi minig 6-7 ajal hommikul, niet pikk päev jäi selja taha. Järgmine päev oli kerge zombi olla aga polnud kõige hullem.


 Unepoisiga pilte.

Nissi beachil!

Noh, vist ongi kõik räägitud, mis vahepeal on toimunud.

No comments:

Post a Comment