Tuesday, June 12, 2012

Bologna-Larnaca-Ayia Napa

Heiheii,
oleme ilusti jõudnud Ayia Napale. Siia kohale jõudmine oli aga paras ooper.

Suurim probleem tekkis meil Londoni Stanstedi lennujaamas.. nimelt suutsime nii pikalt muneda, et jõudsime oma väravani joostes nii, et lennuki õhkutõusmiseni oli jäänud 5minutit.
Aga siis kallid lennujaamatöötajad otsustasid, et Jana ja Kaarini pagas küll õigetes mõõtmetes ole ja nad pidid hakkama oma kotte sinna kastikesse suruma. Samalajal aeg aina tiksus..
See vaatepilt kuidas Jana oma kotti sinna suruda üritas, oli ikka nii naljakas. Ausalt, ma imestan, et ta sinna jalgadega peale ei astund ja hüppama ei hakanud :D Lõpuks pidi ta aga asju vähemaks võtma, loopis seal oma riideid igassuunas.. Kotti uuesti sinna toppides muidgui korrutas neile , et "is it in?? is it in??"
Saime õnneks läbi sealt, jooksime nii kiiresti kui vähegi suutsime, sest lennuk oli kohe õhkutõusmas, minut vast oli meil aega.. :D
Aga jõudsime ilusti lennukile ja oma pool tundi irvitasime seda pagasijama :D
Kuna see lend oli väga varajane, 7.10 oli start ja kell 5 hommiku olime juba lennujaamas, siis me polnud peaaegu 24h maganud. Õnneks lennukis oli nii palju ruumi, et hõivasime kolmese istme read enda alla. Ja magasime suud ammukil püha und.
Ärgates olime jõudnud Bolognasse ja teise lennukini oli oma 5h aega.
Otsustasime minna välja kuhugi murule istuma.. lennujaama ümbruses on muidugi "kerge" siukest paigakest leida aga me siiski ta leidsime. Istusime seal murul siis ja lakkisime küüsi jne aga olime istunud suht keset sipelgapesa niet sipelgaid meie ümbruses ja peal oli sadu.
Lõpuks me enam ei suutnud neid kannatada ja kobisime lennujaama sisse tagasi. Siis algas see pikkkkk passimine.. väsinud ja kõhud tühjad. Ausalt, need 4h olid kõige vastikumad mu elus :D

Lõpuks kui Larnaca lennujaama jõudsime, võtsime bussi Larnacasse ja saime ilusti oma hotelli. Jalutasime veel mereääres ringi jne. Ilm siin on ikka super!
Järgmisel hommikul, ehk siis esmaspäeval, sõitsime bussiga Ayia Napale. Viisime oma kodinad hotelli ja kobisime mulle päikseprille otsima, jalutasime ikka päris kõvasti enne kui endale mingid D&G replicad soetasin :D
Seejärel läksime mereäärde.. no niiiiiii mõnus on siin päikest võtta. Lihtsalt tunned kuidas päike teeb pai. Olime rannas mingi 3 tundi ja õhtuks oli nahk juba kergelt punakas. Minul õlad ja laup on nats ära põlenud, aga noh, sellest pole hullu, võtsin juba täna peale :D
Käisime eile õhtul ka tööd otsimas. Pettumuseks oli see, et igalpool staff olemas, kuigi me omaarust tulime hooaja alguses. Täna lähme üritame uuesti ringi vaadata ja maad kuulata, meil ju vaja veel korter ka leida.

Kiirelt kirjutasin kõik jutu kokku, eks oleks veel palju rääkida aga hetkel tõesti ei jõua.Lisan ka paar pilti :)
Vabandust kirjavigade pärast (neid ilmselt tuhandeid siin) aga kirjutasin kogu sissekande 10 minutiga niet jah..

 Magamata.. :D

 See ongi see kurikuulus kastike..
 Larnacas bussi ootamas.

No comments:

Post a Comment